Blå Blom

Välkommen till Hotell Blå Blom som ligger mitt i charmiga Gustavsbergs Hamn, i två av porslinsfabrikens mest anrika byggnader ”Gamla Verkstaden” från 1852 och ”Gamla Slamhuset” från 1859. Boendet hos oss andas lugn och personlighet för dig som gäst, nära både stad och skärgård och inte mer än 20 minuter från Slussen.

Väljer ni att lägga er konferens hos oss så erbjuds ni en charmfull och personlig miljö. Vi har lokaler för olika typer av möten, gruppstorlek och specifika behov. Våra lokaler är helt nybyggda 2017 och modernt designade i industristil.

I vår restaurang serveras vår frukost för alla våra hotellgäster. Här erbjuds även matservering för förbokade sällskap såsom konferenser och privata sällskap för till exempel fest & högtider. Alla våra hotellgäster kan också alltid få sig något att dricka med tilltugg här. Under delar av året arrangerar vi också olika events såsom Stand Up, Teater och Julmarknad.

Fabriksområdet i Gustavsbergs Hamn har idag blivit en samlingsplats för konstnärer och hantverkare som finner inspiration i platsens stolta tradition. I hamnområdet finns också spännande butiker med antikt, presentartiklar, mode och outletbutiker med husgeråd och porslin.

Oavsett om du kommer till oss i arbete eller privat, så kommer vi ta hand om dig på vårt personliga sätt.

Välkommen till oss!

Boka rum eller paket här

EVENT
MILJÖ & HÅLLBARHET
HISTORIA