Konferens

Gustavsberg och den gamla fabriksmiljön har i flera hundra år varit en plats för kreativitet och skapande. På Hotell Blå Blom har vi tagit fasta på detta och skapat en personlig och trivsam atmosfär för kreativa möten och konferenser. Vi har lokaler för olika typer av möten, gruppstorlek och specifika behov och önskemål. Våra konferenslokaler är helt nybyggda 2017 och är modernt inredda i industristil med senaste teknik och faciliteter.

I vårt största mötesrum Stig med utsikt över Farstaviken finns plats för 60 pers. Tyra & Lisa tar tillsammans 24 personer och om vi drar för skjutväggen blir det istället 2 grupprum om 12 pers. I vårt grupprum Wilhelm kan vi ta emot 12 personer i styrelsesittning

Att ta sig till Gustavsberg för alla konferens & mötesdeltagare är också mycket enkelt. Från Slussen går snabbussar som tar dig hit på 25 minuter som stannar några hundra meter från hotellet och kommer du med bil erbjuds en mängd gratis parkeringsplatser direkt utanför.

I våra nya konferenslokaler erbjuds Wifi, dataprojektor eller stor bildskärm samt kontorsmaterial ingår alltid i lokalhyran. Stilla- eller bubbelvatten, frukt, frön&nötter och lite gott godis är något som också alltid ingår. I kaffepauserna bjuds ni på hembakat och en god kopp kaffe, naturligtvis i porslin från fabriken här.

Området och ytorna kring Hotell Blå Blom inbjuder också till en stor mängd aktiviteter för de flesta typer av grupper och önskemål – både på land och till sjöss.  När arbetsdagen är slut hoppas vi att ni hinner gå en skön promenad eller motionera i naturen eller längs vattnet o kajen utanför hotellet. Kanske hinner ni också med att botanisera i alla outletbutiker, antik- eller presentbutiker som finns i området. Kanske hinner ni också med en skön bastu eller en match i biljardrummet. Till middagen slår ni er ner i lugn och ro i vår charmiga restaurang, där de tjocka stenväggarna påminner er om att byggnaden ni vistas i har mer än 150 år på nacken.

Boka rum eller paket här

Antal rum / bäddar 32 / 52
Antal konferenslokaler  4
Största lokal 60 pers
Matsalar 1
Avstånd Arlanda 65 km
Avstånd Stockholm 27 km
KONFERENSPAKET
KONFERENSLOKALER
AKTIVITETER