Samarbete & Teambuilding

En av anledningarna till att arrangera en konferens är att man vill stärka gruppkänslan och lära känna sina kollegor på ett annat plan. Det bästa sättet är att göra något helt annat än det ni vanligtvis sysslar med. Något som är nytt och spännande för alla. Kanske lär man känna helt nya sidor hos sig själv och hos sina kollegor.

Vi hjälper dig gärna att boka in en ledarledd aktiviet under er vistelse här!

Passar för nya arbetsgrupper eller för er som jobbar på stora arbetsplatser som vill skapa samhörighet. Med genomtänkta övningar som får er att öppna er för varandra, skratta och ha kul, kommer ni inte bara ha en rolig kickoff utan också få en långvarig känsla. Stora som små grupper är välkomna!

Tidsåtgång: 1 tim
Pris: begär offert

Ett program för grupper som vill förstå hur ni jobbar ihop idag och hitta vägar att utveckla ert samarbete och er effektivitet. Genom att uppleva och reflektera får ni insikter i hur var och en påverkar gruppen, hur det känns när det fungerar bättre och varför.
Programmen skräddarsys efter er grupps förutsättningar. Programmet kan byggas på med flera led och uppföljning.

Prisex:
12 pers halvdag 11500 kr,heldag 16000 kr
Mat & ev.logi tillkommer

En aktivitet som passar alla. Gruppen delas in i lag om 4-6 personer. Varje lag får utse varsin lagkapten vars uppgift är att styra laget till olika platser via com-radio. Nyckeln till framgång är kommunikation. Första lag tillbaka med flest rätt vinner.

Tidsåtgång: 1 tim
Pris: begär offert

Aktiviteten är en fartfylld poängjakt där deltagarna får 100 uppdrag att lösa, alla värda olika poäng. Fel svar ger poängavdrag och man kan svara PASS för att hoppa över frågan.
HITTA – Hitta saker i landskapet, de hjälper er att lösa uppdraget
FAKTA – Faktafrågor, vem vet svaret?
FOTO – Använd mobilen för att fotografera saker
HÄFTE – Förtryckt häfte innehåller bonusuppdrag och parallelluppgifter
KLURA – Utmanande tankenötter
RING – Ring ett nummer, uppdraget kommuniceras i tal
SKAPA – tex genom att rita en bild eller göra en ny företagslogga

Tidsåtgång: 1 tim
Pris: begär offert

En avspänd och kreativ aktivitet som skapar fin team känsla. Varje grupp får ett isblock och verktyg att skulptera med och instruktörerna kommer med råd och tips för att ni ska få ut det bästa av blocket. Denna aktivitet går att göra året om!

Tidsåtgång: 1 tim
Pris: begär offert

Skärgårdens underbara vyer inbjuder till kreativitet. En kul aktivitet där deltagarna i lag skall måla en tavla med ett bestämt tema. Konstguide finns på plats och hjälper till med de första penseldragen, samt ger råd och uppmuntran. Tavlorna får ni naturligtvis ta med hem som ett vackert och roligt minne av upplevelsen.

Tidsåtgång: 1,5 tim
Pris: begär offert

< Alla aktiviteter