Våra partners

Här nedan följer en kortfattad presentation av några av våra samarbetsparters vi anlitar för att erbjuda de bästa aktiviteter för er inom porslinstillverkning, konst, historia, teambuilding träning, motion, rörelse och grupputveckling.

Gustavsbergs porslinsmuseum är en keramisk skattkammare med omfattande samlingar från Gustavsbergs porslinsfabriks drygt 170-åriga verksamhet. Basutställningarna visar porslinets historia ur ett internationellt perspektiv. Här berättas historien om bruksorten Gustavsberg, om fabrikens roll i samhället och om porslinstillverkningen från starten 1825 fram till nedläggningen 1993.
Museet med dess utställningar kan självklart besökas på egen hand, men bästa upplevelsen får ni om ni har förbokat visning, då man såklart får helheten berättad för sig av museets duktiga guider.

Läs mer om Porslinsmuseum

Gustavsberg tillverkar äkta porslin såsom serviser och konstgods i benporslin och stengods. Ingegerd Råman, Signe Persson Melin, Stig Lindberg och Margareta Hennix är exempel på konstnärer bakom vår design.

HushållsPorslinsFabriken (HPF), som varit i kontinuerlig drift sedan sedan 1825 (den första bränningen skedde 1827), övertogs som nummer sju i raden av ägare, i ny regi 1996 då några av de anställda blev ägare. Fabriken, som är Sveriges enda porslinsfabrik, märker sitt porslin med det välkända ankarmärket och ”Made in Gustavsberg Sweden”.

Bolaget är helt privatägt och tillverkar kompletta serviser i benporslin och stengodsprodukter i de gamla fabrikslokalerna i Gustavsberg, 20 km öster om Stockholm. Specialiteten är benporslin, som man är ensam om i hela Norden, med traditioner i fabriken från 1800-talets sista decennier.
Fabriken tillverkar för både professionella kök och för privatkonsumenter. Monogramserviser, typ vapen-, båt-, och företagsserviser är en specialitet.

Läs mer om Gustavsberg Porslinsfabrik

Art, Activities, Archipelago…
Namnet Artipelag är en sammanslagning av Art (konst), Activities (aktiviteter) och Archipelago (skärgård). Det säger en del om vad vi kan erbjuda, men långtifrån allt. Vår avsikt har varit att skapa ett utflyktsmål på hög internationell nivå – med gränsöverskridande konstutställningar, inspirerande aktiviteter och god mat.

Här på drygt 10 000 m2 ryms en stor konsthall och en butik med egna designprodukter. Här reser sig vår Artbox – en väldig event-, inspelnings- och evenemangslokal med tillhörande artistutrymmen. Här finns aktivitetsutrymmen för barn och ungdom, konferensrum i olika storlekar och två restauranger – båda med uteservering och storslagen havsutsikt.

Läs mer om Artipelag

En av hotellets närmsta grannar är Gustavsbergs Konsthall är en av Europas ledande scener för samtida konsthantverk. Våra utställningar omfattar alla materialområden och presenterar såväl internationellt erkända utövare som en yngre generations avantgarde. Vi erbjuder både guidade visningar för vuxna och workshops för barn och unga. I vår butik säljer vi noga utvalda verk från landets mest kända konsthantverkare.

Läs mer om Gustavsbergs Konsthall

PlusPT är ett unikt träningskoncept som drivs av Elisabet Pärsdotter Westman som har flera års utbildning inom träning och träningsupplägg för såväl den elitaktiva som för nybörjaren. Naturen ger kraft och energi som gör att träningen får en extra skjuts och en ny dimension. plusPT utnyttjar huvudsakligen den egna kroppen som redskap.

PlusPT arrangerar morgonträning och olika träningsevents på Skeviks Gård. Håll utkik på vår hemsida, facebook eller kontakta oss eller PlusPT för info.

Läs mer om PlusPT

Öppet Hav är en trygg leverantör som sprider glädje och harmoni. Vi sitter på en unik plats mitt i Stockholm och med vårt breda utbud så lovar vi er en upplevelse utöver det vanliga. Genomförandet av våra aktiviteter och upplevelser säkerställs genom att våra medarbetare, även kallade glädjespridare, genomför dem utan mellanhänder. Att vi själva äger de verktyg som vi använder så som båtar, helikopter och aktivitetsmaterial gör att vi kan garantera högsta kvalité till förmånliga priser.

Vår ständiga strävan att erbjuda de bästa aktiviteterna till våra gäster gör att vi är marknadsledande inom utvecklingen av nya produkter för mötes- och upplevelseindustrin.

Vi arbetar enträget för en hållbar utveckling av Stockholms skärgård. Optimera kundens upplevelse och samtidigt påverka den lokala natur- och kulturmiljön i minsta möjliga mån är väldigt viktigt för oss. Värnandet om miljön är ett måste för att vi ska kunna fortsätta vara verksamma.

Läs mer om Öppet Hav

Aktivitetsteamet har ett av marknadens absolut bredaste sortiment av aktiviteter för konferens och upplevelsebaserade möten.
Vi delar in våra aktiviteter i tre olika områden.

Det är givetvis en flytande gräns mellan de olika inriktningarna på vårt aktivitetsutbud och vi skall alltid kunna kombinera de olika delarna för att skapa en så bra totalupplevelse som möjligt. Alla våra aktiviteter kan genomföras på både svenska och engelska i så väl tal som skrift.

Läs mer om Aktivitetsteamet

Genom yoga får vi många fördelar: energi, smidighet och styrka samtidigt som vi blir vi grundade och  avstressade.
Mindfulness  ger närvaro, fokus och klarhet i tanken. Att erbjuda yoga/mindfulness under konferensen är ett utmärkt sätt att optimera deltagarnas välmående och möjligheter att var koncentrerade, fokuserade och kreativa.

Läs mer om Sthlm ACT Group
< Alla aktiviteter