Ni är i trygga händer – vi finns till för dig och gör vårt yttersta för att åstakomma den rätta känslan i allt från blomsterarrangemang och dukning till välsmakande menyer och trevliga drycker. Blå Bloms matsal rymmer upp till 60 sittande gäster. Vår köksmästare skapar tillsammans med sina medarbetare omsorgsfullt menyn efter säsongens råvaror och dina önskemål. Restaurangchefen hjälper Er att välja passande drycker. Gemytlig bruksmiljö, varm atmosfär, dina önskemål ihop med vår erfarenhet och engagemang – bättre förutsättningar går inte att få.

Låt oss tillsammans skapa en minnesvärd fest för er och era gäster!

08‑574 112 60
bokning@blablom.se

Vi har lång och gedigen erfarenhet av att arrangera bröllop. Vi erbjuder som standard ett grundpaket som innehåller champagne som fördrink, 3-rätters bröllopsmiddag med kaffe, passande vinpaket och vacker dukning med blommor från 2250 kr.
Därefter har vi en lång lista av tillvals möjligheter som tillsammans med era önskemål blir just ert bröllopspaket.

Bröllopspaketet sätts ihop tillsammans med oss i ett personligt möte.

Kontakta gärna oss på:
bokning@blablom.se eller på 08-574 112 60

Ni och era gäster kan givetvis boka logi hos hos i samband mer er bröllopsfest. Vi erbjuder fina personliga hotellrum och det är alltid trevligt att avsluta festligheterna med en gemensam frukost!

Läs mer om vårt boende här

Er festmåltid serveras i vår matsal som tar 60 sittande gäster. En mysig och inbjudande miljö där man känner historiens vingslag.
Vid fint väder kan det vara trevligt med brudskålen på vår fina innergård!