AFTER… & BEFORE… – Friday Rock med Peo Thyrén – Live on Stage

   

AFTER and BEFORE 

FREDAG mellan kl 15.00 – 19.00

Vi är mycket stolta och glada att kunna presentera Peo Thyrén live On Stage på Hotell Blå Blom fredag den 5:e Augusti kl 16.30.

Om Peo Thyrén
Peo Thyrén blev redan som tonåring stjärna i ett av Sveriges största band någonsin, Noice. En grupp som skapade massiv hysteri på sina turnéer runt om i Sverige, och släppte flera album som alla belönades med guld- och platina-utmärkelser och där han skrev text och musik till merparten av verken. Sommaren 2022 släppte Noice en helt ny singel, ”Natten tillhör oss”.

Thyrén gick vidare till att bilda Easy Action, som var det första svenska bandet att kontrakteras till ett av de största skivbolagen i USA, Warner Brothers. 1986 bildade han pudelrockbandet Sha-Boom, som fick en jättehit med ”R.O.C.K.” och turnerade över Norden. Thyrén har deltagit i Melodifestivalen fem gånger som kompositör och/eller artist. Största framgången hittills har varit som en av kompositörerna till ”Dansa i neon”, vilken framfördes av Lena Philipsson. Bästa placeringen i Mello är en andraplats, som medlem och kompositör i gruppen BIG, med ”Ingen annan väg”.

Peo Thyrén är nu ute på Sverigeturné med Noice och har nyligen släppt den självbiografiska boken Från Noice till nu – Du lever bara en gång.

SVT visade nyligen en dokumentär om Noice, vilken har setts av en miljonpublik.

Noice Rockmusikalen hade premiär på Cirkus i Stockholm i november 2021 och i den föreställningen har Peo Thyrén komponerat den allra största delen av de framförda verken.

 

OM KONCEPTET AFTER & BEFORE:

AFTER… Oavsett om du varit på jobbet, på stranden, på gymmet eller någon annanstans, så passar det alltid bra under sommaren med skönt häng efter.

BEFORE… Skall du på sommarfest eller bara hem och grilla på tomten, så börja kvällen hos oss med något gott från baren.

AFTER and BEFORE är ett skönt häng med vänner, bra musik, barmeny och kalla drycker!

Vi ses på gården!

 

Datum

aug 05 2022
Expired!

Tid

15:00 - 19:00
Till toppen