Unik konsert med Peo Thyrén från Noice

Den 11 augusti har vi på Hotell Blå Blom äran att ta emot Peo Thyrén för en unik akustisk konsert på hemmaplan i Gustavsberg. Peo Thyrén är låtskrivare och en av grundarna till rockgruppen Noice, han kommer denna kväll sjunga de största Noice-hitsen, och han får uppbackning av en pianist med tunga musikaliska meriter.

Peo Thyrén blev redan som tonåring stjärna i ett av Sveriges största band någonsin, Noice. En grupp som skapade massiv hysteri på sina turnéer runt om i Sverige, och släppte flera album som alla belönades med guld- och platina-utmärkelser och där han skrev text och musik till merparten av verken. Thyrén gick sedan vidare till att bilda Easy Action, som var det första svenska bandet att kontrakteras till ett av de största skivbolagen i USA, Warner Brothers.

1986 bildade han pudelrockbandet Sha-Boom, som fick en jättehit med R.O.C.K. och turnerade över Norden. Peo Thyrén har deltagit i Melodifestivalen fem gånger som kompositör och/eller artist. Största framgången hittills har varit som en av kompositörerna till Dansa i neon, som framfördes av Lena Philipsson. Bästa placeringen i Melodifestivalen är en andraplats.

SVT:s dokumentär om Noice sågs av miljonpublik och musikalen om gruppens historia hade premiär på Cirkus i Stockholm 2021. Handlingen i musikalen är baserad på Peo Thyréns självbiografiska bok Från Noice till nu – Du lever bara en gång. Noice släpper ny musik i år och Peo Thyrén släpper i sommar sin andra solosingel När solen går ner.

”Jag befinner mig på en väldigt bra plats i livet just nu. Jag älskar att få spela på konserthus med Noice – i höst gör vi vår första konserthusturné någonsin – och varva det med egna solospelningar i Sverige och Norge”, säger Peo Thyrén.

 

Boka bord idag för att säkerställa din plats denna kväll. Det kan du göra här.

Lyssna på Peo och låtarna från Noice redan nu så ses vi den 11e augusti!

 

Datum

aug 11 2023
Expired!

Tid

18:30

Platser

Hotel Blå Blom
Gustavsberg

Arrangör

Blå Blom

Lämna en kommentar

Till toppen