Loading...

Hotellet

Vår vackra skärgårdsmiljö ger både arbetsro, lust och inspiration. I denna miljö kan vi också erbjuda både gym och träningsredskap både utomhus och inomhus. Vi erbjuder också möjlighet avkoppling i naturen, i vår relax, våra badtunnor eller vår bastu med svalkande bad i havet.

Vi bedriver också lantbruk med egen grönsaksodling och egna djur med grisar, hönor och bin.

Tillsammans med andra lokala matproducenter i skärgården har vi därför råvaror som inte bara är lokala, utan också nyttiga och näringsrika. Du får uppleva vår mat i restaurangen, där kockarna tillreder råvarorna med stor kunskap och inspiration.

BOKA RUM

Vi på Skeviks Gård vill inspirera dig och dina kollegor till rörelse och aktivitet. Vi är helt säkra på att aktivitet och god hälsosam mat gör att ni får ett bättre och effektivare möte. Här på gården kan finns alla möjligheter till rörelse före, under eller efter er konferens. Många saker kan ni göra på egen hand och vi hjälper er gärna att boka en gemensam aktiviter för hela gruppen. 


Skeviks Gårds matlagning beskriver vi gärna som innovativ, baserad på klassisk grund och tillagad med kärlek och passion. 
Vår köksmästare tillsammans med kollegor tillagar allt från vällagade och varierade konferensmåltider till eleganta gourmetmiddagar främst på både egna och lokala råvaror.