Vi är i startfasen på att skapa en restaurang utöver det vanliga. En restaurang som ska ge gästerna underbara smakupplevelser, wow-känsla och oförglömliga matminnen. Vill du vara med på denna roliga och utmanande utvecklingsresa så söker vi dig som har ett sprudlande driv, kreativitet o glädje. Vi söker nu:

KOCKAR

Vi söker flera KOCKAR

Vi söker dig som gillar ett högt tempo, vill ha kul stämning på jobbet o som vill jobba i en kreativ miljö, där målet alltid är att överraska gästen… med smak, utseende o upplevelser. Tillsammans med kollegorna är du med o skapar wow-känsla, smakupplevelse & minnen.

Du har kockutbildning o har gärna jobbat några år i köket, men viktigast är att du är pigg & har drivet att vara med o utveckla o själv vill utvecklas.

Du kommer jobba på schema både morgon-, dag- och kvällspass 4-6 dagar i veckan.

Vi kan erbjuda tjänstgöringsgrader mellan på 50%-100% eller extra på timme beroende lite på vad som passar just dig. Språkkunskaper i Svenska & Engelska i tal och skrift är ett krav.

Tillträde: snarast

Ansök snarast på jobb@blablom.se Ansökningsförfarandet och rekrytering sker löpande tills vi fyllt alla platser.

Frågor om tjänsten: sandra@blablom.se tel: 072 145 76 06

Om vår restaurang på Hotell Blå Blom

Vår restaurang skall vara ett levande vardagsrum öppet för alla, där ledord är kvalitet prisvärdhet och lekfullhet, till Blå blom går man för att få bli ompysslad med noga utvalda drycker, och mat som är omsorgsfullt tillagat på de bästa råvaror som finns att tillgå just nu. Vi jobbar gärna med lokala producenter och hela världen som inspiration, där hållbarhet är viktigt för oss.

Vårt koncept är en fri tolkning av ”Fine Dining” och som snarare skulle kunna översättas till ”Fun Dining”. Mat, servering och stämning hos oss skall vara rolig, överraskande, avslappnat och stämningsfullt.

Under veckan erbjuder vi flera olika koncept såsom Frukostbuffé, Lunchservering, Helglunch, Afternoon Tea, Middagsservering, Barmeny och Festmåltider. Våra gäster i restaurangen är både hotellgäster, konferensgäster & folk utifrån som både kommit långväga och från trakten.

Gustavsberg porslin med sin historia är en självklar ingrediens i vår servering och är vårt DNA i allt vi gör och serverar.

Välkommen till Hotell Blå Blom

VI SÖKER OCKSÅ FÖLJANDE TJÄNSTER/PERSONER:

Klicka här, så hittar du alla tjänster vi söker