Vi är i startfasen på att skapa en restaurang utöver det vanliga. En restaurang som ska ge gästerna underbara smakupplevelser, wow-känsla och oförglömliga matminnen. Vill du vara med på denna roliga och utmanande utvecklingsresa så söker vi dig som har ett sprudlande driv, kreativitet o glädje. Vi söker nu:

KONDITOR

Vi söker en KONDITOR

Vi söker dig som gillar ett högt tempo, vill ha kul stämning på jobbet o som vill jobba i en kreativ miljö, där målet alltid är att överraska gästen… med smak, utseende o upplevelser. Tillsammans med kollegorna är du med o skapar wow-känsla, smakupplevelse & minnen.

Du har jobbat som konditor i flera år och brinner för att göra smakfulla och kreativa bakverk, desserter och olika sorters bröd. Klassiker skall blandas med nytänk. Viktigast av allt är att är pigg & har drivet att vara med o utveckla o själv vill utvecklas.

Vi kan erbjuda en tjänstgöringsgrad på mellan på 75%-100% beroende på vad som passar dig. Du kommer jobba på schema både morgon-, dag- och ibland även något kvällspass.

Språkkunskaper i Svenska & Engelska i tal och skrift är ett krav.

Tillträde: snarast

Ansök snarast på jobb@blablom.se Ansökningsförfarandet och rekrytering sker löpande

För frågor, ta även kontakt med vår Köksmästare Sandra på mail sandra@blablom.se eller på telefon: 0721 45 76 06

Om vår restaurang på Hotell Blå Blom

 Vår restaurang skall vara ett levande vardagsrum öppet för alla, där ledord är kvalitet prisvärdhet och lekfullhet, till Blå blom går man för att få bli ompysslad med noga utvalda drycker, och mat som är omsorgsfullt tillagat på de bästa råvaror som finns att tillgå just nu. Vi jobbar gärna med lokala producenter och hela världen som inspiration, där hållbarhet är viktigt för oss.

Vårt koncept är en fri tolkning av ”Fine Dining” och som snarare skulle kunna översättas till ”Fun Dining”. Mat, servering och stämning hos oss skall vara rolig, överraskande, avslappnat och stämningsfullt.

Under veckan erbjuder vi flera olika koncept såsom Frukostbuffé, Lunchservering, Helglunch, Afternoon Tea, Middagsservering, Barmeny och Festmåltider. Våra gäster i restaurangen är både hotellgäster, konferensgäster & folk utifrån som både kommit långväga och från trakten.

Gustavsberg porslin med sin historia är en självklar ingrediens i vår servering och är vårt DNA i allt vi gör och serverar.

Välkommen till Hotell Blå Blom

VI SÖKER OCKSÅ FÖLJANDE TJÄNSTER/PERSONER:

Klicka här, så hittar du alla tjänster vi söker