Efter avslutat konferensdag kan det vara skönt att bara få koppla av eller uppleva och njuta av eftermiddagen med dina kollegor.
Här nedan kan du läsa mer om vad vi på Skeviks Gård har att erbjuda.

Efter avslutad konferensdag finns det inget bättre än att ladda upp för kvällens middag med en skön stund i våra badtunnor och relax. Vi har två vedeldade badtunnor och varje rymmer 12 personer. De ligger i anslutning till vårt relaxrum och bastuavdelning.

Eftersom tunnorna är vedeldade och tar tid att värma upp behöver de förbokas i god tid innan ankomst.

Pris:
1 tunna 6000 kr
2 tunnor 10 000 kr

Vi har två bastuavdelningar som bägge ansluter till samma relaxrum. I regel hålls bastun varm mellan 17.00 – 19.00 för alla våra gäster.
Meddela gärna i receptionen om ni önskar basta.

Är ni en grupp som vill basta separat, så prata med vår bokning så hjälper de er att boka in detta.

Pris: 2500 kr

Det är en magisk upplevelse att se Stockholms skärgård från ovan. Vi samarbetar med Öppet Hav som arrangerar helikopter-turer av olika slag.
Kontakta vår bokning för mer information.

Pris: Begär offert

Ett spännande och fartfyllt sätt att ta sig fram i Stockholms skärgård. Kanske ett bra transportmedel ända fram till vår brygga eller en sväng innan, efter eller under konferensen? Vi hjälper dig att boka!

Pris: Begär offert

Skeviks Grotta har en egendomlig historia och var på 1730-talet samlingsplats för en religiös sekt. Idag är grottan skyddad som naturminne och har bland annat använts som inspelningsplats i filmen ”Sjunde inseglet”.
En trevlig aktivitet vintertid är fackeltåg med avslutande varm äppelmust.

Fackeltåg: 150:-/person
< Alla aktiviteter