TeamSnabbareLogotyp340x176jpg

Team Snabbare är teamet som jobbar med inspirerande träningsmöjligheter för cyklister, triathleter, löpare, simmare, yogautövare och annat ”löst folk”. Ledorden förkortas IKU (uttalas IQ), och står för Inspiration, Kunskap och Utveckling.

Team snabbare består av en mängd specialister inom just sina områden och erbjuder kurser, föreläsningar och pass inom all sorts träning – för både nybörjare och ”atleter”, som du kan boka till ditt företagsevent på Skeviks Gård.

LÄS MER OM TEAM SNABBARE
oppethav infologo

Öppet Hav är ett av Stockholms största och mest välkända företag inom företagsevenemang. På Skeviks Gård har de arrangerat företags aktiviteter i många år. Inom området träning och rörelse arrangerar de gruppaktiviteter av flera olika sorter.

Favoriterna på Skeviks Gård är aktiviteter som håller kroppen igång, ger naturupplevelser och samtidigt är skonsamma för miljön. Kajakpaddling, segling eller ledar-ledda gruppträningspass ute i naturen är de vi förespråkar mest.

LÄS MER OM ÖPPET HAV

Aktivitetsteamet har ett av marknadens absolut bredaste sortiment av aktiviteter för konferens och upplevelsebaserade möten.
Vi delar in våra aktiviteter i tre olika områden.

Det är givetvis en flytande gräns mellan de olika inriktningarna på vårt aktivitetsutbud och vi skall alltid kunna kombinera de olika delarna för att skapa en så bra totalupplevelse som möjligt. Alla våra aktiviteter kan genomföras på både svenska och engelska i så väl tal som skrift.

Läs mer om Aktivitetsteamet
LogPluspt

PlusPT är ett unikt träningskoncept som drivs av Elisabet Pärsdotter Westman som har flera års utbildning inom träning och träningsupplägg för såväl den elitaktiva som för nybörjaren. Naturen ger kraft och energi som gör att träningen får en extra skjuts och en ny dimension. plusPT utnyttjar huvudsakligen den egna kroppen som redskap.

PlusPT arrangerar morgonträning och olika träningsevents på Skeviks Gård. Håll utkik på vår hemsida, facebook eller kontakta oss eller PlusPT för info.

LÄS MER OM PLUSPT

Cycleday är en grupp cyklister på Värmdö som gillar att cykla i skog och natur.
För navigering – ladda ner gpx-filen för respektive runda och ladda in i cykeldator eller smartphone med navigationsapp, till exempel BikeGPX  https://bikegpx.com/ som funkar både med iOS och Android.
För personlig guidning av någon av rundorna eller andra alternativ och tips.

LÄS MER OM CYCLEDAY VÄRMDÖ

Genom yoga får vi många fördelar: energi, smidighet och styrka samtidigt som vi blir vi grundade och  avstressade.
Mindfulness  ger närvaro, fokus och klarhet i tanken. Att erbjuda yoga/mindfulness under konferensen är ett utmärkt sätt att optimera deltagarnas välmående och möjligheter att var koncentrerade, fokuserade och kreativa.

Läs mer om sthlm ACT grupp
< Alla aktiviteter

Boka rum eller paket här