Omgivningarna här på Skeviks Gård lämpar sig mycket väl för utbildningar och kurser som kräver ett lugn och harmoni. Detta erbjuder vi i form av bra och enskilda möteslokaler, trivsamma rum och framförallt en vacker och lugn skärgårdsnatur.

Hos oss på Skeviks Gård har vi sedan länge arbetat med professionella utbildningsföretag och utbildningskonsulter som håller i olika utbildningar och kurser. Vår personal har stor vana och förståelse för att hantera både kursledare och kursdeltagare som behöver lugn och ro för sin läro- och utvecklingsprocess.

På Skeviks Gård finner du inte bara hav, klippor och vita knutar – utan också våra egna kor, får, grisar och hönor från svenska lantraser, som dessutom förser våra gäster med vårt eget kött under stora delar av året. Under sommar och höst gror dessutom vår stora ekologiska grönsaksodling som ger en massa goda grönsaker till alla våra gäster. Vårt råvarutänkt är viktigt för oss och förutom våra egna produkter och råvaror, så tar vi främst hem råvaror från lokala mat– och råvaruproducenter från skärgården eller övriga Sverige.

Vill du lägga just din utbildning här hos oss på Skeviks Gård?
Kontakta oss på bokning@skevik.se eller 08-570 387 00

Boka rum eller paket här