< Konferenspaket

Helpension

Detta ingår vid bokning av en Helpensionskonferens med övernattning hos oss:

Förmiddagskaffe med hembakat
Vi serverar vårt förmiddagskaffe, som oftast består av en god hembakad bulle, muffins eller kaka i vår mysiga restaurang eller i anslutning till er konferenslokal. Om ni börjar er konferensvistelse hos oss före klockan 10.00, så serveras istället en god macka istället för den hembakade ”bullen”.

Konferenslunch med en härlig grönsaksbuffé

Vår lunch serveras vanligtvis på vår buffé i restaurangen, där ni själv väljer på en varmrätt, en färgrik och vacker grönsaksbuffé. Hembakat bröd med smör och ost samt lättöl och vatten finns också såklart. Ni avrundar måltiden med en god kopp kaffe eller the med någon god passande söt munsbit till.

Eftermiddagskaffe med hembakat och nyttigheter

Även vårt eftermiddagskaffe servera i vår restaurang och består som oftast av något gott hembakat tillsammans med lite mer nyttiga alternativ såsom till exempel frukt, smoothie, frön och nötter.

3-rättes middag

Här avnjuter du en välkomponerad meny av vår köksmästare som består av förrätt, varmrätt och dessert. Menyn komponeras så gott det går utefter säsongens råvaror som i första hand kommer från vår egen systeranläggning Skeviks Gård eller närliggande gårdar.

Till maten har vår hovmästare alltid ett bra och passande förslag på vin eller annan dryck. Du kan också beställa ett passande vinpaket.

Logi i enkelrum eller dubbelrum

Efter en dag på konferens eller utbildning så får ni i lugn och ro sträcka ut kroppen i våra sköna sängar på våra charmiga hotellrum som alla är personligt och unikt inredda. I bokningsskedet väljer ni om ni vill sova i enkelrum eller dubbelrum. Våra dubbelrum erbjuder både alternativ som separerade sängar eller ihopsatta sängar – allt efter er smak!

Frukostbuffé

Efter en skön natt sömn så njuter du av en god frukostbuffé med hembakat bröd och gott kaffe som inmundigas ur vårt äkta Blå Blom-porslin.

Vanliga tillägg på en dygnskonferens:

Konferenslokal

I tillägg till ovan så behöver ni tillsammans med vår bokning välja en passande konferenslokal.
Läs mer här om våra lokaler och grupprum>>>

Aktivitet

Att röra på sig eller göra något teambuildande utanför möteslokalen brukar alltid vara uppskattat för att svetsa samman teamet och höja resultatet på både konferensen och långsiktigt i företaget. Vi erbjuder massor av olika aktiviteter som du kan läsa om här>>>

Läs mer

Fakta Helpensionskonferens

– Förmiddagskaffe
– Lunch
– Eftermiddagskaffe

– 3-rätters middag
– Logi
– Frukostbuffé

Tillägg
– Konferenslokal
– Aktivitet

Boka rum eller paket här