Loading...

I första hand tar vi råvaror från egen gård eller närliggande gårdar och matproducenter. Såklart finns det även andra bra leverantörer som vi ser som mycket bra partners till oss. Här kan du läsa om några av dem och vilka råvaror som kommer varifrån.

Vår helt egna gård och vårt helt egna lantbruk som drivs av oss själva.

Här har vi vår egen grönsaksodling, egna fruktträd, egna djur såsom grisar, bin och såklart höns som ger oss egna ägg.

LÄS MER OM VÅRT HÄRPRODUCERADE
Malma Gård ligger längre ut på Värmdö och jobbar med djurproduktion i naturbete, alltså ej konstgödslat eller besprutat bete. Närproducerat innebär att man till största delen odlar sitt eget foder och slipper därmed de långa transporterna och att vi kan slakta djuren i lokala slakterier.

LÄS MER OM MALMA GÅRD
Ekofisk är vår fiskleverantör som på kort varsel kan leverera bra och smakrik fisk som dessutom är antingen MSC-märkt eller KRAV-märkt.

Främst tar vi in närfångad fisk såsom Torsk, Lax och Sej, men även andra sorter kan du ibland finna på menyn.

LÄS MER OM EKOFISK HÄR
Säby Gård på Ingarö drivs av Mikael Wingård och Åsa Levén. Här produceras framförallt Säbypotatis och en mycket fin kallpressad rapsolja.

LÄS MER OM SÄBY GÅRD

Skärgårdssparris ligger på Gällnö, en skärgårdsö här ute i Stockholms Skärgård. Sparrisodlingen drivs av Kerstin och Anders Rörby som här odlar grön sparris enligt biodynamiska metoder. Sparris är en färskvara och skall ätas för bästa smakupplevelse så fort som möjligt efter skörd.

Tillgången på sparrisen från Gällnö är såklart begränsad, men vi är så glada och stolta när vi väl få ta del av dessa lokala delikatesser.

Grönsakshallen Sorunda är vår leverantör när inte vårt eget eller våra lokala partners kan erbjuda grönsaker.

Grönsakshallen kan leverera grönsaker från Smakriket, som erbjuder regionala och närproducerade varor från olika delar av Sverige, med fokus på ursprung, smakupplevelse och hög kvalitet.

Anna Kälvebrand är Mejerska och driver sitt egna småskalig mejeri på Rindö, som ligger i Stockholms skärgård. Här ystas hantverksmässigt olika typer av ostar på komjölk. Den fina mjölken kommer från Öster Rytinge Gård i Riala.

Här ifrån får vi bland annat kryddostar, brännvinsost, dessertostar, grillostar och mycket mer.

LÄS MER OM OSTMAKERIET RINDÖ HÄR
Persgården på Visningsö drivs privat av Susanne Dalslätt som också ibland syns på Skeviks Gård när hon är här och kör tränings- och hälsocamps.

Från Persgården köper vi deras goda hemgjorda Müsli och goda ekologiska dadlar.

LÄS MER HÄR OM PERSGÅRDEN

Fredrik Paulún som också syns på Skeviks Gård ibland med sina hälso- och träningscamp med Paulúns Näringscenter.

Från hans matgrossistföretag köper vi in bland annat Müslis och hans goda ekologiska vin.

På Värmdö Musteri på Ingarö bevaras sommarens och höstens smaker. De gör must, dryck, sylt, saft och geléer från den finaste frukt och de godaste bär, som du också hittar hos oss på Skeviks Gård.

Hit kan du också komma med din egen frukt och göra egen must. Vägg i vägg med musteriet ligger bränneriet, där förädlas en del av musten till cider, snaps och vår svenska ”calvados” – Pomme de Vie, drycker som du finner hos oss och på Systembolaget.

LÄS MER OM VÄRMDÖ MUSTERI HÄR
Värmdös egna lokala bryggeri ligger på Ingarö drivs av bryggmästarna Joakim och Stefan.

Här köper vi nästan 90% av allt öl vi serverar på Skeviks Gård. Njut av bland annat Ingarö Pale Ale, Grönskärs Lager, Svartsö Stout, Hamnkaptenens Sommarlager och många fler goda sorter.

LÄS MER HÄR OM VÄRMDÖ BRYGGERI
Det är såklart i vårt land med ett närproducerat kaffe, men faktum är att just här i Gustavsberg ligger Kersh Kafferosteri där kaffet rostas.

Med hjälp av Kersh kan vi få fram vår egen blandning och vår egen smak som blir helt unik för Skeviks Gård.

LÄS MER OM KERSH KAFFEROSTERI HÄR

Boka rum eller paket här