< Helpension

Dagkonferens

Detta ingår vid bokning av en dagkonferens hos oss:

Förmiddagskaffe med hembakat
Vi serverar vårt förmiddagskaffe, som oftast består av en god hembakad bulle, muffins eller kaka i vår mysiga restaurang eller i anslutning till er konferenslokal. Om ni börjar er konferensvistelse hos oss före klockan 10.00, så serveras istället en god macka istället för den hembakade ”bullen”.

Konferenslunch med en härlig grönsaksbuffé
Vår lunch serveras vanligtvis på vår buffé i restaurangen, där ni själv väljer på en varmrätt, en färgrik och vacker grönsaksbuffé. Hembakat bröd med smör och ost samt lättöl och vatten finns också såklart. Ni avrundar måltiden med en god kopp kaffe eller te med någon god passande söt munsbit till.

Eftermiddagskaffe med hembakat och nyttigheter
Även vårt eftermiddagskaffe serveras i vår restaurang och består som oftast av något gott hembakat tillsammans med lite mer nyttiga alternativ såsom till exempel frukt, smoothie, frön och nötter.

Vanliga tillägg på en dagskonferens:

3-rättes middag
Här avnjuter du en välkomponerad meny av vår köksmästare som består av förrätt, varmrätt och dessert. Menyn komponeras så gott det går utefter säsongens råvaror som i första hand kommer från vår systeranläggning Skeviks Gård eller närliggande gårdar. Till maten har vår hovmästare alltid ett bra och passande förslag på vin eller annan dryck. Du kan också beställa ett passande vinpaket.

Aktivitet
Att röra på sig eller göra något teambuildande utanför möteslokalen brukar alltid vara uppskattat för att svetsa samman teamet och höja resultatet på både konferensen och långsiktigt i företaget. Vi erbjuder massor av olika aktiviteter som du kan läsa om här>>>

Läs mer

Fakta Dagkonferens

– Förmiddagsfika
– Lunch
– Eftermiddagsfika
– Konferenslokal

Tillägg
– 3-rätters middag
– Aktivitet

Boka rum eller paket här