RESTAURANGCHEF SÖKES

Vi gör oss nu redo för att välkomna och möta gäster av alla dess slag varje dag. Under Pandemin har vi på Skeviks Gård och Hotell Blå Blom utvecklat vårt utbud med bland annat helt ny spa-avdelning, utbyggnad av entré/reception, lounge och ny serveringsyta samt nyrenoverade rum.

Vi har också passat på att skapat nya restaurangprodukter både på Skevik och Blå Blom som även under Pandemin haft en bra efterfrågan som vi också tror kommer öka.

Till sommaren ser vi även en ökad efterfrågan på semestersugna som skall njuta ännu mer av våra hotellfaciliteter och vi både tror och hoppas efterfrågan på grupp- och konferensmarknaden även tilltar till hösten.

Därför satsar vi också stort på att ta in fler hungriga talanger och medarbetare som vill vara med och både ta hand om våra gäster denna sommar, och erfarna och duktiga personer som vill vara med och utveckla vårt utbud och våra produkter framåt.

Vi söker därför nu:

 

RESTAURANGCHEF

Vi söker en RESTAURANGCHEF som tillsammans med övriga i vårt team är med och driver och utvecklar våra restauranger och mat- & dryckeskoncept på Hotell Blå Blom och Skeviks Gård. Du gillar att utveckla och testa både dina egna och andras idéer.

Du skall ha arbetat i ledande position inom restaurang tidigare och vi värdesätter följande förmågor:

  • Driftorienterad och vill jobba i service både själv och tillsammans med kollegorna
  • Administrativ förmåga där snabbhet, framförhållning och ordning är det viktigaste samt att snabbt kunna lära sig olika data-system som vi jobbar med idag och i framtiden.
  • Kunskap och intresse av mat & dryck
  • Erfarenhet om hur man driver och utvecklar merförsäljning
  • Kreativ och idérik
  • Kunskap och erfarenheter av trender och koncept inom branschen

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med en tjänstgöringsgrad på 100%. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav. Språkkunskaper i Svenska & Engelska i tal och skrift är ett krav.

Tillträde snarat efter överenskommelse.

Ansök senast 25 april på jobb@blablom.se. Märk din ansökan med ”Restaurangchef” i ämnes-raden.

VI SÖKER OCKSÅ FÖLJANDE TJÄNSTER/PERSONER:

RESTAURANGCHEF
SERVIS
STÄDARE
KOCKAR